ARTISTI

Olen Roosa, nainen Brows by Roosa kulmien takana. Olen työskennellyt 10 vuotta myynnin ja muodin parissa, kunnes uskalsin ottaa itselleni suuren askeleen lähteä yrittäjäksi kauneudenhoitoalalle, joka on aina ollut intohimoni ja lähellä sydäntä. Syksyllä 2018 kouluttauduin KL-Beauty Akatemiassa microblading ammattilaiseksi ja saman vuoden joulukuussa suoritin microblading sertifikaatin. Alkuvuodesta 2021 kouluttauduin konetekniikkaan ja palvelutarjontani laajentui puuterikulmiin sekä huulten pigmentointeihin.

Työskentelyotteeni on sekä tarkkaa että rauhallista ja haluan tuoda asiakkaalle hyvän ja luottavaisen olon. Pidän siitä, että pääsen luomaan asiakkaille yksilöllisesti, toiveet huomioiden, uudet ja kauniit kulmakarvat, jotka korostavat heidän kasvojaan.

Minulle on tärkeää, että asiakas tulee palveluihin luottavaisin mielin ja tuntee olonsa turvalliseksi. Siksi haluan konsultoida ja vastaan kaikkiin teidän mieltä askarruttaviin kysymyksiin mielelläni, niin paikan päällä kuin viestitse.

Janoan kehitystä ja harjoitan työnjälkeäni aktiivisesti. Haen jatkuvasti lisää oppia ja inspiraatiota maailmalta, niin uusista työtavoista kuin trendeistä.

On mieletöntä päästä toteuttamaan itseäni unelma-ammatissa ja saada tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua!

Nähdään hoitolalla!